Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 011-515389
B2B FRAL TO
BUSINESS
PROFESSIONELE LUCHTONTVOCHTIGERS

Een groot assortiment van verplaatsbare bouwdrogers en luchtontvochtigers met een metalen- of rotomoulded kunststof omkasting. Bouwdrogers zijn speciaal ontworpen voor zware toepassingen en intensief gebruik. Nagenoeg geen omstandigheden zijn te zwaar voor bouwdrogers. Dit maakt deze ontvochtigers geschikt voor meest uiteenlopende toepassingen.

Fral bouwdrogers zijn krachtig, stootvast en schokbestendig. Deze ontvochtigers worden vaak ingezet tijdens bouwprocessen. Een snelle ontvochtiging is vaak gewenst tijdens renovatie, verbouw- en nieuwbouw van woningen, kantoren en grote bouwprojecten. Bouwvocht afkomstig uit materialen en door regenval dient snel afgevoerd te worden zodat geen vertragingen in het bouwproces optreden. De bouwdrogers van Fral zijn betrouwbare en duurzame ontvochtigers voor deze "zware klussen".

De bouwdrogers kunnen eveneens snel en eenvoudig worden ingezet bij calamiteiten zoals wateroverlast na overstromingen en waterschade door lekkages en bluswater na een brand. Het inzetten van bouwdrogers voorkomt na een calamiteit een toename van schade doordat het water / vocht onnodig lang in een ruimte aanwezig is.

Deze ontvochtigers / bouwdrogers zijn tevens geschikt voor het ontvochtigen van grotere ruimten zoals bijvoorbeeld een magazijn / opslagruimte, winkel, wasserij, museum, sporthal en bibliotheek. De robuuste constructie en de eenvoudige bediening maakt de Fral bouwdrogers uiterst geschikt voor de verhuursector.

Indien voorzien van een heet gas module kunnen deze ontvochtigers ingezet worden in ruimten vanaf 0,5°C. Vochtproblemen in koelcellen / gekoelde opslagplaatsen behoren hierdoor tot het verleden.

De categorie professionele ontvochtigers bestaat uit de volgende 5 series:


FDNF
FDW
FDSR
Superdryer
Horizon


Professionele ontvochtigers FDNF
FDNF SERIE
Professionele ontvochtigers FDW
FDW SERIE
Professionele ontvochtigers FDSR
FDSR SERIE
Professionele ontvochtigers Superdryer
SUPERDRYER SERIE
Professionele ontvochtigers Horizon
HORIZON SERIE

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain België, tel. 011-515389 9 mei 2021 | | SITEMAP