Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 011-515389
B2B FRAL TO
BUSINESS

Huishoudelijke luchtontvochtigers

Luchtontvochtiging in huis

Huishoudelijke luchtontvochtigers verwijderen dagelijks zo'n 10 tot 20 liter vocht uit een woning. Deze capaciteit is doorgaans voldoende om in verschillende vertrekken in huis vochtproblemen effectief te bestrijden. Een vochtige woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of kelder? Een luchtontvochtiger verwijdert elke dag opnieuw overtollig vocht totdat de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. De huishoudelijke ontvochtigers van Fral worden ook gebruikt voor het drogen van garages, campers, caravans en boten.

Het ruime Fral assortiment bevat een aantal ontvochtigers waarmee het vocht in huis effectief bestreden kan worden. Deze luchtontvochtigers zijn compact en makkelijk te verplaatsen. De apparaten hebben een geluidsarme werking, én niet onbelangrijk, er is door de ontwerpers veel aandacht geschonken aan de vormgeving van de luchtontvochtigers. Het gaat hier om de modellen Fral Dry, Fral Flipper Dry, Fral Comfort en Fral Cobra.

Kwalitatieve luchtontvochtigers

Bovenstaande modellen Fral luchtontvochtigers zijn ideaal voor het verlagen van de luchtvochtigheid in woonkamers, slaapkamers, keukens, waskamers en kelders. De modellen Dry-Mini en Flipper Dry worden daarnaast ook gebruikt voor het verwijderen van vocht uit badkamers. Fral luchtontvochtigers zijn gemaakt van duurzame materialen en de apparaten zijn niet storingsgevoelig. Dit samen maakt de ontvochtigers ook geschikt voor commercieel gebruik. De kleine luchtontvochtigers zijn ook prima inzetbaar in bijvoorbeeld kantoren, winkels, wasseretten en bibliotheken. De ontvochtigers zijn uitgerust met een hygrostaat waardoor ontvochtiging automatisch verloopt.

De luchtvochtigheid in huis te hoog? Met een luchtontvochtiger van Fral zijn de vochtproblemen snel onder controle! De ontvochtigers voorkomen condens en bestrijden schimmel. Het binnenklimaat in huis blijft gezond. De luchtontvochtigers beschermen auto's, campers en caravans tegen de inwerking van vocht, en in een waskamer laat een Fral ontvochtiger het wasgoed sneller drogen.

Voor het kiezen van de juiste luchtontvochtiger maakt u eenvoudig gebruik van de Fral ontvochtiger keuzehulp of neemt u vrijblijvend contact op met Fral Benelux.

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain België, tel. 011-515389 9 mei 2021 | | SITEMAP