Home Fral luchtontvochtigers voor Hotel Motel Pension
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@fral.be

Fral luchtontvochtigers voor Hotel Motel Pension

Vochtige hotelkamers en gastenverblijven

Vochtige kamers in hotels, B&B's, motels en pensions zijn niet hygiënisch. Schimmels veroorzaken een muffe geur en zijn bovenal slecht voor de gezondheid. De gasten zijn onaangenaam verrast bij de aanblik van schimmelvlekken op muren en plafonds, en zullen het verblijf slecht beoordelen. Dit is jammer omdat alle andere zaken tijdens het verblijf van de gasten tot in de puntjes verzorgd kan zijn. De vochtproblemen verdringen de positieve punten van het verblijf helaas naar de achtergrond.

Fral luchtontvochtigers verwijderen overtollig vocht uit hotelkamers en gastenkamers. Na het uitchecken van de gasten, en in het laagseizoen, kan een luchtontvochtiger in de vochtige kamer worden geplaatst. De ontvochtiger zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid daalt zodat schimmels niet kunnen groeien. Hierdoor blijft de kamer droog, fris en blijven muren en plafonds vrij van schimmelplekken. Vloerbedekking en gordijnen krijgen geen bedompte vochtgeur, maar blijven aangenaam fris.

Ontevreden gasten door slechte hygiëne

Het overtollige vocht in kamers van een hotel, B&B, motel of pension komt voor een belangrijk deel vrij tijdens douchen en het drogen van wasgoed. Een natte badkamer en natte handdoeken houden de luchtvochtigheid in de kamer erg hoog. Door de hoge vochtigheidsgraad ontstaan schimmelproblemen, maar ook andere vochtproblemen zoals houtrot, behang dat loslaat en beslagen ramen. Verder wordt bij een hoge vochtigheidsgraad het beddengoed erg klam en wordt de kamer als benauwd en muf ervaren.

Naast de kamers zijn wasruimten en keukens in hotels en gastenverblijven ook plaatsen waar het erg vochtig kan zijn. Een mobiele Fral luchtontvochtiger houdt ook in deze ruimten de luchtvochtigheid onder controle. Voor het droog houden van een grote lobby of restaurant is een grotere ontvochtiger vereist. Fral biedt ook hiervoor diverse mobiele ontvochtigers met een krachtige werking.

Een goede service en dito gastvriendelijkheid worden snel vergeten wanneer de kamers niet fris zijn. Fral luchtontvochtiging biedt optimale hygiëne!

Zie ook

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@fral.be