Home Luchtontvochtigers Industrie ontvochtigers
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@fral.be

Industrie ontvochtigers

Industriële luchtontvochtigers en ontvochtigingsinstallaties van Fral bezitten een hoge droogcapaciteit, perfect voor luchtontvochtiging in grote ruimtes. De krachtige ontvochtigers zijn geschikt voor het beheersen van de luchtvochtigheid in bedrijfshallen, industriële ruimtes, magazijnen, technische ruimtes, opslagplaatsen en grote binnenzwembaden.

Een industriële luchtdroger van Fral voorkomt schade aan gebouwen en apparatuur door (condensatie-)vocht, schimmelvorming en corrosie. Producten en productiemiddelen behouden kwaliteit en structuur.

Enkele toepassingen van Fral industrie luchtontvochtigers zijn.

  • Ontvochtiging van productieruimten, verpakkingsafdelingen en opslagruimten in agro- en levensmiddelenindustrie; kaas, fruit, groenten, meel, bloem, granen, zout, suiker, vis, zoetwaren. Kwaliteit en versheid wordt behouden.
  • Het in evenwicht houden van de relatieve vochtigheid in papier- en grafische industrie, houtindustrie, tuinbouw, metaalindustrie, veehouderij, sport- en evenementengebouwen, musea, bibliotheken en wijnkelders.
  • Naast voorkoming van vochtschade en ten behoeve van conditionering kunnen deze luchtontvochtigers worden ingezet voor het verkrijgen van een constant droogproces bij bijvoorbeeld spuitwerk/verfwerk. Tevens voorkomen van corrosie in schepen en op scheepswerven.
  • Ontvochtiging van technische ruimten ter bescherming van installaties en processen; infrastructuur, pompkamers, waterbehandeling, schakelstations, waterwerken, zwembaden, waterattracties.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@fral.be