Home Luchtontvochtigers Mobiele ontvochtigers
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@fral.be

Mobiele ontvochtigers

Fral luchtontvochtigers,  de meest stijlvolle, functionele en duurzame ontvochtigers voor huishoudelijk en commercieel gebruik. Fral luchtdrogers zijn geschikt voor het ontvochtigen van een woning, kantoor, kelder, garage, appartement, vakantiehuis en soortgelijke ruimtes. De Fral ontvochtigers met een metalen omkasting zijn speciaal ontworpen voor intensieve toepassingen. Deze luchtontvochtigers zijn geschikt voor het drogen van grotere ruimtes zoals een magazijn / opslagruimte, winkel, wasserij, museum, gym of bibliotheek.

Vanwege de hoge kwaliteit, de gebruikte techniek, en de fluisterstille werking, zijn Fral luchtontvochtigers niet te vergelijken met andere luchtontvochtigers. De ontvochtigers zijn eenvoudig in gebruik, en misstaan niet in een woon- of slaapkamer, winkel, showroom of openbaar gebouw. De robuuste constructie en de eenvoudige bediening maakt deze Fral luchtdrogers ook uiterst geschikt voor de verhuursector.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@fral.be