Home Fral waterschade luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@fral.be

Fral waterschade luchtontvochtigers

Waterschade

In korte tijd kan waterschade door zware regenval, overstromingen, een hoge grondwaterstand of lekkages ernstige vormen aannemen. Op de eerste plaats ontstaat schade door rechtstreeks contact met het water, en op de tweede plaats ontstaat schade omdat de luchtvochtigheid gedurende een lange periode te hoog is. Na het leegpompen van een ondergelopen kelder, woonruimte, openbaar gebouw of bedrijfsruimte moet men direct starten met luchtdroging om verdere waterschade te beperken.

Doorweekte vloeren en muren moeten direct drogen omdat het vocht anders verder in de constructie trekt (Let op, te snel drogen veroorzaakt krimpscheuren in vloeren en in de wandafwerking). Bovendien moet bij waterschade voorkomen worden dat schimmels en bacteriën zich op grote schaal over muren en plafonds verspreiden. Dit alles met het doel om de ondergelopen ruimte(-n) weer zo snel mogelijk in oorspronkelijke staat te krijgen.

Waterschade verhelpen met Fral luchtdrogers

Fral Superdryer en Fral FDSR waterschade luchtontvochtigers zijn krachtige, mobiele luchtdrogers die zowel voor professioneel gebruik als voor particulier gebruik geschikt zijn. De ontvochtigers verwijderen het vocht zeer effectief uit de lucht en trekken het ook diep uit materialen. Vanwege de robuustheid en de krachtige werking van de luchtdrogers worden deze ook op bouwplaatsen ingezet.

Gebruikers van Fral waterschade luchtontvochtigers

De robuuste Fral waterschade luchtdrogers worden wereldwijd aangeschaft door schadeherstelbedrijven, verhuurbedrijven, bouwmarkten en industriële bedrijven. Deze drogers zijn onmisbaar bij het herstellen van waterschade en brandschade (blusschade). Ook lokale overheden en kleine ondernemingen die regelmatig te maken krijgen met wateroverlast, kiezen steeds vaker voor eigen ontvochtigers in plaats van deze keer op keer te huren.

Vocht in een woning? Een ondergelopen winkel of school? Wateroverlast in een bedrijfsruimte? Fral waterschade luchtdrogers en ventilatoren staan garant voor perfecte droogresultaten! Waterschade saneren is eenvoudig indien men over de juiste apparaten beschikt. Fral waterschade luchtontvochtigers verlagen de luchtvochtigheid na calamiteiten waardoor herstelwerkzaamheden snel kunnen plaatsvinden.

Zie ook

Om waterschade nog effectiever te herstellen wordt in veel gevallen naast een luchtontvochtiger ook gebruik gemaakt van één of meerdere Fral radiaal ventilatoren. Deze professionele ventilatoren zorgen voor intensieve luchtverplaatsing zodat de vochtige lucht direct naar de ontvochtiger wordt geleidt, en dat het vocht sneller door materialen aan de lucht wordt afgegeven.

Bij vochtige weersomstandigheden moeten ramen en deuren tijdens de werking van een luchtontvochtiger gesloten zijn omdat anders vochtige lucht van buiten wordt aangetrokken. Dit verstoort het droogproces, hetgeen natuurlijk niet de bedoeling is.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@fral.be